Home Ochelari de soare Ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului
Produse pentru nevăzători


Ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului feed

În această pagină este prezentată oferta de ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului a S.C. Anjo Web Design S.R.L.. Aceşti ochelari reduc efectul glare (de lumină orbitoare) caracteristic afecţiunilor retiniene şi măresc contrastul, oferind în acelaşi timp o bună protecţie şi ajutându-vă să vă folosiţi la maxim vederea rămasă. În acest moment, pentru ochelarii de soare sunt disponibile 6 variante de rame (3 de damă, 2 bărbăteşti şi una unisex) şi două tipuri de lentile.

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş.

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsaţi butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.Ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului - ramă Saturn (unisex) - DISPONIBILI LA COMANDĂ

 Preţ: 253 RON