Home Bastoane şi bile Bastoane şi bile pentru nevăzători
Produse pentru nevăzători


Bastoane şi bile pentru nevăzători feed

În această pagină este prezentată oferta de bastoane pliabile pentru nevăzători şi bile pentru bastoane a S.C. Anjo Web Design S.R.L.

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsa-i butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.Ordonează după:

Baston pentru nevăzători, alb, pliabil, din aluminiu, cu vârf de tip cilindru rotitor (roller), pentru orientare și mobilitate

 Preţ: 217 RON

Baston pentru nevăzători, alb, pliabil, din grafit, cu vârf de tip cilindru fix (marshmallow) pentru orientare și mobilitate - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 207 RON

Baston de ghidaj, pliabil, din aluminiu, cu vârf de tip cilindru rotitor (roller), pentru persoanele cu deficiențe de vedere - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 192 RON

Baston de ghidaj, pliabil, din aluminiu, cu vârf de tip creion, pentru persoanele cu deficiențe de vedere - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 142 RON

Baston simbol, pliabil, pentru persoanele cu deficiențe de vedere – DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 89 RON

Baston simbol, pliabil, pentru persoanele cu deficiențe cumulate de vedere și auz – DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 89 RON

UltraCane - baston pentru nevăzători, alb, pliabil, cu ultrasunete pentru detectarea obstacolelor - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 4 839 RON

Bilă pentru baston (rotundă, mare)

 Preţ: 60 RON

Vârf roller pentru baston (cilindru rotitor)

 Preţ: 84 RON

Bandă reflectorizantă pentru bastonul alb

 Preţ: 49 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»


Afişează #  
Rezultate 1 - 10 of 10