Home Cum plătesc?

Cum plătesc? PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 19 Mai 2010 10:38
Cum plătesc?. 2011-07-15 03:59.

Ramburs

Plata produselor se face ramburs (numerar către curier sau poştă) la primirea coletului cu produsele comandate. În cazul comenzilor livrate prin Fan Courier sau Poşta Română, suma finală pe care o veţi plăti va include preţul produselor, afişat pe siteul nostru, şi taxa poştală sau de curier.

Numerar

În cazul comenzilor ridicate de către client de la sediul SC Anjo Web Design SRL, plata se face cu numerar la preluarea produselor, sau cu ordin de plată, anterior prezentării la sediu. Suma de plată este reprezentată de preţul produselor comandate, fără nici un fel de taxe suplimentare.

Ordin de plată pentru software descărcat direct de pe www.anjo.ro

În cazul în care comandaţi un soft pentru nevăzători şi nu doriţi să îl primiţi pe un CD, ci să primiţi codul de licenţiere pe email, însoţit de un link de download, SC Anjo Web Design SRL va emite o factură proformă pe care o veţi primi prin email şi pe care o puteţi plăti la orice bancă. După efectuarea plăţii, trimiteţi la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza o copie scanată a ordinului de plată sau a foii de vărsământ pe care aţi completat-o la bancă şi în cel mult 24 de ore veţi primi prin email codul de licenţiere şi linkul de la care puteţi descărca programul comandat.

Ordin de plată pentru persoane juridice

Pentru persoane juridice este disponibilă şi varianta plăţii cu ordin de plată, inclusiv în Trezoreria Statului, pe baza unei facturi proforme. Pentru a solicita utilizarea acestei modalităţi de plată, trimiteţi un e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu datele complete de facturare (Nume societate, CIF/CUI, număr de înregistrare la Registrul Comerţului, sediu) şi în timp de maxim 24 de ore vi se va emite o factură proformă cu care veţi putea efectua plata produselor. După efectuarea plăţii, trimiteţi la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza o copie scanată a ordinului de plată şi cel mai târziu în cursul următoarei zile lucrătoare coletul va fi expediat către sediul dumneavoastră.

Ultima actualizare în Vineri, 15 Iulie 2011 03:59