Home Ustensile de bucatarie Ustensile de bucătărie adaptate pentru nevăzători
Produse pentru nevăzători


Ustensile de bucătărie adaptate pentru nevăzători feed

În această pagină este prezentată oferta de ustensile de bucătărie adaptate pentru nevăzători a S.C. Anjo Web Design S.R.L.: cântare de bucătărie cu voce sintetică, indicatoare de nivel pentru lichide (sonore şi cu vibraţii), pahare de măsurat pentru lichide, cu voce sintetică.

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsa-i butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.Ordonează după:

Indicator de nivel pentru lichide

 Preţ: 88 RON

Cronometru digital de bucătărie cu voce în limba engleză şi ceas de masă

 Preţ: 99 RON

Pahar de măsurat lichide tactil - Disponibil la comandă

 Preţ: 143 RON

Suport antialunecare pentru cană sau pahar

 Preţ: 51 RON

BoilAlert - Dispozitiv de avertizare la fierbere

 Preţ: 40 RON

Separator de gălbenuş

 Preţ: 16 RON

Cântar de bucătărie vorbitor Vivienne, în limba română, cu ceas vorbitor și funcție de măsurare a lichidelor - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 799 RON

Cântar de bucătărie vorbitor Cobolt, în limba engleză - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 395 RON

Pahar vorbitor pentru măsurarea lichidelor Cobolt, în limba engleză - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 397 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»


Afişează #  
Rezultate 1 - 9 of 9