Home Ochelari de soare Ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului Ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului - ramă Saturn (unisex) - DISPONIBILI LA COMANDĂ


iPhone 7 Plus 128 GB negru mătuit - telefon mobil cu ecran tactil, accesibil nevăzătorilor, cu aplicații speciale pentru nevăzători preinstalate - DISPONIBIL LA COMANDĂEtichete pentru Stiloul Prietenos (PenFriend) - Pachetul E (418 bucăţi) - DISPONIBIL LA COMANDĂ

Ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului - ramă Saturn (unisex) - DISPONIBILI LA COMANDĂ
vezi imaginea întreagă


Ochelari de soare cu filtru pentru creşterea contrastului - ramă Saturn (unisex) - DISPONIBILI LA COMANDĂ

 Preţ: 253 RON


Ochelarii au o ramă elegantă, de culoare maro transparent.

Ochelarii asigură şi protecţie pe părţile laterale datorită faptului că braţele ramei sunt apropiate de faţă.

Pe ramă se pot fixa două tipuri diferite de lentile care blochează radiaţiile UVA, UVB şi lumina albastră, oferind o protecţie de 100% împotriva acestor factori nocivi pentru retină.

Reduc efectul glare (de lumină orbitoare) caracteristic afecţiunilor retiniene şi măresc contrastul, oferind în acelaşi timp o bună protecţie şi ajutându-vă să vă folosiţi la maxim vederea rămasă.

Fiecare tip de lentilă permite trecerea unei anumite cantităţi de lumină prin ea, conform procentului indicat în paranteză, după cum urmează:

Lentilele HiView Midi (portocaliu - 47%) sunt indicate persoanelor cu pierderi de câmp vizual periferic, de exemplu celor care suferă de retinită pigmentară. Oferă un contrast ridicat şi intensifică fundalul. Astfel obiectele vor părea mai clar conturate. Sunt ideale atât pentru zilele însorite, cât şi pentru cele înnorate. Pot fi folosite atât afară, cât şi în casă.

Lentilele HiView Extra (ambră - 19%) sunt indicate persoanelor cu pierderi de vedere periferică şi centrală, de exemplu celor care suferă de retinită pigmentară, diabet, cataractă şi glaucom. Aceste lentile asigură un contrast ridicat, făcând obiectele să pară mai clar conturate. În acelaşi timp, cantitatea de lumină absorbită de lentile este mai mare, oferind maximum de protecţie în cazul unei sensibilităţi mari la lumină ori în cazul zilelor foarte însorite şi luminoase. Ochelarii pot fi folosiţi atât afară, cât şi în casă.

Pentru ochelarii Saturn există o singură dimensiune de ramă. Măsurată de la un braţ la altul, partea din faţă a ramei are 17,5 cm. Înălţimea ramei în partea cu lentilele este de 4 cm.

Se livrează împreună cu un săculeţ de protecţie din material textil.
: