Home Ustensile de bucatarie Ustensile de bucătărie adaptate pentru nevăzători Pahar de măsurat lichide tactil - Disponibil la comandă


iPhone 7 Plus 128 GB negru mătuit - telefon mobil cu ecran tactil, accesibil nevăzătorilor, cu aplicații speciale pentru nevăzători preinstalate - DISPONIBIL LA COMANDĂBierley ColorMouse USB – dispozitiv electronic de mărire color cu conectare la calculator - DISPONIBIL LA COMANDĂ

Pahar de măsurat lichide tactil - Disponibil la comandă
vezi imaginea întreagă


Pahar de măsurat lichide tactil - Disponibil la comandă

 Preţ: 143 RON


Paharul de plastic transparent cu capacitatea de 1200 ml este marcat în negru şi prevăzut cu o scală gradată marcată în Braille, pe care o puteţi monta oriunde pe el. Scala Braille se montează pe interiorul paharului, astfel încât să puteţi simţi uşor până unde ajunge ceea ce vreţi să măsuraţi. Gradaţiile sunt plasate la fiecare 100 ml.

Paharul este prevăzut cu un mâner albastru, uşor de apucat, şi este suficient de mare ca să puteţi amesteca în el diferite ingrediente.

De asemenea, acest pahar se potriveşte pe platanul cântarului vorbitor RNIB vocal, cu voce în limba engleză, disponibil în magazinul nostru. Astfel, dacă aveţi acest cântar, puteţi să şi cântăriţi ingrediente solide paharului, nu doar să măsuraţi lichidele.

Paharul poate fi folosit pentru a încălzi lichide în cuptorul cu microunde şi poate fi spălat şi în maşina de spălat vase.

Dimensiuni: 15 cm diametru, 10 cm înălţime.