Home Telefoane mobile accesibile nevăzătorilor Telefoane mobile pentru nevăzători Telefoane mobile iPhone 6s, accesibile nevăzătorilor
Produse pentru nevăzători


Telefoane mobile iPhone 6s, accesibile nevăzătorilor feed

În această pagină este prezentată oferta de telefoane mobile iPhone 6s accesibile nevăzătorilor a S.C. Anjo Web Design S.R.L.

Telefoanele mobile iPhone, produse de Apple, sunt telefoane cu ecran tactil accesibile nevăzătorilor datorită cititorului de ecran VoiceOver preinstalat. Atunci când cititorul de ecran este pornit, gesturile folosite pentru a controla telefonul se modifică față de cele folosite de văzători, permițând nevăzătorilor să utilizeze cu ușurință aceste aparate. Telefoanele iPhone cumpărate din magazinul Anjo se livrează deja configurate pentru utilizarea de către nevăzători și includ o serie de aplicații specifice nevăzătorilor.

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş.

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsați butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.Ordonează după:

iPhone 6s 32 GB gri spațial - telefon mobil cu ecran tactil, accesibil nevăzătorilor, cu aplicații speciale pentru nevăzători preinstalate - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ înainte de reducere: 3 629 RON
Preţ nou: 3 099 RON

iPhone 6s 32 GB roz auriu - telefon mobil cu ecran tactil, accesibil nevăzătorilor, cu aplicații speciale pentru nevăzători preinstalate - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ înainte de reducere: 3 629 RON
Preţ nou: 3 099 RON

iPhone 6s 128 GB roz auriu - telefon mobil cu ecran tactil, accesibil nevăzătorilor, cu aplicații speciale pentru nevăzători preinstalate - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ înainte de reducere: 4 684 RON
Preţ nou: 3 799 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»
Rezultate 1 - 3 of 3