Home Detectoare de bancnote Detectoare de bancnote Dispozitiv electronic de citire a valorilor bancnotelor de Lei si Euro


Configurare iPhone cumpărat din alte magazine pentru a fi utilizat de către nevăzătoriConfigurare tabletă iPad cumpărată din alte magazine pentru a fi utilizată de către nevăzători

Dispozitiv electronic de citire a valorilor bancnotelor de Lei si Euro
vezi imaginea întreagă


Dispozitiv electronic de citire a valorilor bancnotelor de Lei si Euro

 Preţ: 229 RON


Acest dispozitiv uşor de utilizat, prevăzut cu un singur buton, vă permite să aflaţi ce valoare are o bancnotă de Leu sau de Euro.

Introduceţi bancnota în aparat şi apăsaţi butonul. Aparatul va emite un anumit număr de vibraţii, în funcţie de valoarea bancnotei. Astfel, atât în ţară cât şi în vacanţele petrecute în străinătate veţi şti mereu ce bancnote folosiţi la cumpărături sau dacă vânzătorii v-au dat restul corect.

Aparatul vibrează o dată pentru bancnotele de 1 leu, de două ori pentru cele de 5 lei, de 3 ori pentru 10 lei, de 4 ori pentru 50 de lei, respectiv de 5 ori pentru cele de 100 lei. 

De asemenea, aparatul vibrează o dată pentru bancnotele de 5 Euro, de două ori pentru cele de 10 Euro, de 3 ori pentru 20 de Euro, de 4 ori pentru 50 de Euro, respectiv de 5 ori pentru cele de 100 de Euro sau mai mult.

Dispozitivul este mic, uşor şi funcţionează cu o baterie CR2032.