Produse pentru nevăzători


Voce sintetică pentru calculator feed

În această pagină este prezentată oferta de software pentru nevăzători a S.C. Anjo Web Design S.R.L.: vocile în limba română pentru JAWS şi NVDA Loquendo Ioana, şi vocile pentru NVDA Vocalizer Expressive în 40 de limbi, inclusiv Ioana pentru limba română.

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsa-i butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.Ordonează după:

IVONA Carmen 2 - voce pentru JAWS și NVDA în limba română. Bonus: cititor de ecran și program lector

 Preţ: 260 RON

Nuance Ioana - voce pentru JAWS în limba română. Bonus: cititor de ecran şi program lector

 Preţ: 260 RON

Vocalizer pentru NVDA – cititor de ecran şi voci în limbile română, maghiară, engleză, italiană, franceză, spaniolă, germană și în alte 33 de limbi și dialecte, licență pentru 3 calculatoare

 Preţ: 456 RON

Freedom Scientific JAWS Home Edition (pentru utilizatori individuali, persoane fizice) – cititor de ecran cu voce în limba română, licență pentru un calculator

 Preţ: 2 852 RON

Freedom Scientific JAWS Professional (pentru companii, instituții publice, ONG-uri, universități etc) – cititor de ecran cu voce în limba română, licență pentru un calculator

 Preţ: 3 373 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»
Rezultate 1 - 5 of 5