Home Reportofoane Software pentru nevăzători și slab văzători Software pentru OCR (transformarea textului tipărit în text accesibil cu un cititor de ecran)
Produse pentru nevăzători


Software pentru OCR (transformarea textului tipărit în text accesibil cu un cititor de ecran) feed

În această pagină este prezentată oferta de software pentru OCR (optical character recognition) a S.C. Anjo Web Design S.R.L.: ABBYY FineReader şi ABBYY PDF Transformer.

Dacă aveţi un scanner, cu ajutorul ABBYY FineReader puteţi transforma orice carte pe care o scanaţi în text pe care să-l puteţi citi cu ajutorul unui cititor de ecran, iar ABBYY PDF Transformer vă ajută să transformaţi rapid un document PDF într-unul pe care să-l puteţi edita.

Important: Aceste programe pot recunoaşte textul tipărit, nu însă şi textul scris de mână.

Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a produsului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe obiecte de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate produsele dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista produselor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În continuare, vi se va cere să selectaţi o adresă de livrare. Dacă doriţi ca produsul să fie livrat la adresa pe care aţi completat-o anterior, apăsa-i butonul Continuă. În caz contrar, urmaţi link-ul Adresa de livrare pentru a specifica o altă adresă.

Apoi veţi putea alege modalitatea de expediţie. Selectaţi butonul radio corespunzător opţiunii dorite şi apăsaţi butonul Continuă.

Ultimul pas este confirmarea comenzii. Revizuiţi datele de livrare specificate pe pagină şi apoi apăsaţi butonul Confirmă comanda.

În cel mai scurt timp, veţi fi contactat de un reprezentant al S.C. Anjo Web Design S.R.L. pentru a stabili când vă va fi livrat produsul.ABBYY FineReader 14 Professional (ESD - versiune electronică pentru download)

 Preţ: 999 RON