Home Portofoliu www.promedicum.hu

www.promedicum.hu PDF Imprimare Email
www.promedicum.hu. 2012-01-15 07:49.

Promedicum Dental SurgeryClient: Promedicum Dental Surgery, Veszprem, Hungary

Limba: Maghiară, engleză, italiană şi germană

Caracteristici: Siteul foloseşte Joomla 1.5 pentru a permite afişarea dinamică a informaţiei şi administrarea uşoară. A fost implementată posibilitatea de schimbare a limbii în care sunt afişate articolele, localizarea clinicii direct din website cu ajutorul Google Maps, galerie foto precum şi posibilitatea de a se face programări online pentru consultaţii şi tratamente.

Administrare: Siteul este administrat de către personalul clinicii, folosind un panou de administrare intuitiv şi uşor de utilizat, chiar de către persoane cu cunoştiinţe minime de operare PC. Panoul de administrare permite adăugarea şi modificarea de articole, categorii, elemente de meniu, galerii de imagini. De asemenea, cuprinde un modul de administrare a traducerilor, care permite editorului să traducă un articol având în faţă textul original, articolul tradus plasându-se automat în categoria corespunzătoare.

Accesibilitate: Siteul este uşor de parcurs atât vizual şi folosind mouse-ul, cât şi cu ajutorul tastaturii şi al unui screen reader. Este conform cu standardul de accesibilitate WCAG - Priority 1