Home Portofoliu www.neurobiologie.ro

www.neurobiologie.ro PDF Imprimare Email
www.neurobiologie.ro. 2012-02-01 19:22.

www.neurobiologie.roClient: Centrul de Cercetare Neurobiologie şi Fiziologie Moleculară din Universitatea Bucureşti

Limba: Română, engleză

Caracteristici: Siteul foloseşte Joomla 1.5 pentru a permite afişarea dinamică a informaţiei şi administrarea uşoară. A fost implementată posibilitatea de schimbare a limbii în care sunt afişate articolele şi un sistem tip file repository care să permită stocarea şi managementul fişierelor (cursuri, articole ştiinţifice, imagini etc), precum şi schimbul de fişiere între personalul centrului şi studenţii Facultăţii de biologie. De asemenea, a fost implementat un modul tip "Calendar de evenimente", care permite prezentarea, adăugarea şi gestionarea simpozioanelor şi evenimentelor publice ale centrului de cercetare, precum şi posibilitatea de a adăuga şi administra evenimente private.

Administrare: Siteul este administrat de către personalul centrului de cercetare, folosind un panou de administrare intuitiv şi uşor de utilizat, chiar de către persoane cu cunoştiinţe minime de operare PC. Panoul de administrare permite adăugarea şi modificarea de articole, categorii, elemente de meniu. De asemenea, cuprinde un modul de administrare a traducerilor, care permite editorului să traducă un articol având în faţă textul original, articolul tradus plasându-se automat în categoria corespunzătoare.

Accesibilitate: Siteul este uşor de parcurs atât vizual şi folosind mouse-ul, cât şi cu ajutorul tastaturii şi al unui screen reader. Este conform cu standardul de accesibilitate WCAG - Priority 1