Home Bastoane şi bile Bastoane şi bile pentru nevăzători UltraCane - baston pentru nevăzători, alb, pliabil, cu ultrasunete pentru detectarea obstacolelor - DISPONIBIL LA COMANDĂ


Ceas de mână tactil unisex EONE Bradley cu curea albastră de piele acoperită cu textiliPhone 7 128 GB argintiu - telefon mobil cu ecran tactil, accesibil nevăzătorilor, cu aplicații speciale pentru nevăzători preinstalate - DISPONIBIL LA COMANDĂ

UltraCane - baston pentru nevăzători, alb, pliabil, cu ultrasunete pentru detectarea obstacolelor - DISPONIBIL LA COMANDĂ
vezi imaginea întreagă


UltraCane - baston pentru nevăzători, alb, pliabil, cu ultrasunete pentru detectarea obstacolelor - DISPONIBIL LA COMANDĂ

 Preţ: 4 839 RON


Bastonul UltraCane este un dispozitiv electronic de orientare și mobilitate, care permite detectarea obstacolelor prin intermediul ultrasunetelor.

Mânerul bastonului este mai gros decât ale bastoanelor albe obișnuite și înglobează două emițătoare-receptoare de ultrasunete. Ultrasunetele emise de baston se lovesc de obiectele din jur, sunt reflectate și captate de senzorii bastonului, iar utilizatorul este avertizat de prezența obstacolelor prin vibrații.

Deoarece senzorii se află într-o incintă etanșă, bastonul UltraCane poate fi folosit fără probleme pe ploaie sau ninsoare.

Raza de acțiune a bastonului UltraCane poate fi aleasă prin intermediul unui buton. Astfel, puteți alege între raza scurtă de acțiune, care detectează obiecte până la aproximativ 2 metri în fața dumneavoastră, și raza lungă de acțiune, care detectează obiecte la o distanță de până la aproximativ 4 metri în față. Lărgimea zonei de detecție din fața dvs este de aproximativ 80 de centimetri.

Pentru obstacolele de la nivelul capului, distanța de detecție este întotdeauna de aproximativ 1,6 metri de la senzorii de pe mânerul bastonului.

Pe mâner se găsesc 2 butoane care vibrează atunci când un obstacol este detectat. Unul este pentru obstacolele aflate drept în față, iar altul pentru cele de la nivelul capului. Ținând continuu mâna pe aceste butoane veți ști de fiecare dată dacă aveți obstacole în față sau la nivelul capului.

De la mâner în jos, UltraCane este un baston normal, cu vârf roller sau cu bilă. Lungimile disponibile sunt de la 1,10 metri la 1,50 metri, din 5 în 5 centimetri. Bastonul se pliază în 5 segmente.

Bastonul funcționează cu 2 baterii AA alkaline. Nu recomandăm folosirea acumulatorilor reîncărcabili.

Garanție: 1 an. Garanția nu include bateriile
:

: