Home Ceasuri de mână Dispozitive de etichetare Braille, tactilă şi audio Noul PenFriend - Stiloul Prietenos. Dispozitiv pentru crearea etichetelor audio


Configurare tabletă iPad cumpărată din alte magazine pentru a fi utilizată de către nevăzătoriInstruire pentru utilizarea tabletelor iPad de către nevăzători, pentru tablete cumpărate din magazinul Anjo (ședință de o oră)

Noul PenFriend - Stiloul Prietenos. Dispozitiv pentru crearea etichetelor audio
vezi imaginea întreagă


Noul PenFriend - Stiloul Prietenos. Dispozitiv pentru crearea etichetelor audio

 Preţ: 607 RON


Cu ajutorul PenFriend puteţi înregistra şi reînregistra mesaje vocale asociate unor etichete auto-adezive. Mesajele asociate etichetelor pot fi reascultate prin simpla atingere a etichetei cu dispozitivul.

Acest aparat poate fi folosit pentru a eticheta orice: cutii de conserve, borcane, CD-uri, aparate electrocasnice, sau chiar pentru a organiza scrisori şi alte acte, pentru a lăsa mesaje vocale sau a înregistra liste de cumpărături.

Poate fi utilizat şi pentru a lua notiţe: înregistraţi mesajele şi lipiţi etichetele asociate acestora în agenda dumneavoastră.

Aparatul este ușor de folosit, fiind prevăzut cu un buton de pornire/oprire a înregistrării. Pentru a asculta mesajul asociat etichetei, atingeţi-o cu vârful dispozitivului şi PenFriend va reda pe loc înregistrarea prin difuzorul încorporat.

În total, PenFriend vă permite să înregistraţi peste 70 de ore de voce. Memoria aparatului este de 4G și poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD de maxim 16GB, neinclus în pachet.

Cu ajutorul unui cablu miniUSB care nu este inclus în pachet, puteţi transfera fişiere mp3 din computer pe aparat, astfel încât să-l folosiţi pentru a asculta muzică sau cărţi.

Deşi are difuzor intern, PenFriend este prevăzut şi cu o mufă pentru căşti. Căştile nu sunt incluse în pachet, însă dispozitivul este compatibil cu toate căştile standard din comerţ.

Împreună cu dispozitivul de etichetare audio veţi primi şi un pachet de 127 de etichete autoadezive de diferite forme şi mărimi și 3 etichete magnetice, ideale pentru aplicarea pe conserve, un şnur pentru a-l putea purta la gât, dacă doriţi, şi două baterii AAA.

Garanţie: 1 an.

Garanţia nu include bateriile.

Descărcaţi manualul de utilizare pentru Penfriend