Home Jocuri şi jucării pentru copiii nevăzători şi slab văzători Orchestra din cutie: set de mini-instrumente muzicale - DISPONIBILĂ LA COMANDĂ


Vârf roller pentru baston (cilindru rotitor)Ceas de mână tactil unisex EONE Bradley cu curea neagră de piele acoperită cu textil

Orchestra din cutie: set de mini-instrumente muzicale - DISPONIBILĂ LA COMANDĂ
vezi imaginea întreagă


Orchestra din cutie: set de mini-instrumente muzicale - DISPONIBILĂ LA COMANDĂ

 Preţ: 155 RON


Acest set este într-adevăr o orchestra pentru tânărul musician din familia dumneavoastră! Cu ajutorul instrumentelor din set, distracția e garantată!

Tinerii muzicieni au la dispoziție o tamburină, 2 cinele, 2 maracase, un trianglu, o tobă cu mâner din lemn cu baghetă și o castanietă cu mâner depozitate într-o lădiță de lemn fără capac cu dimensiunile de 38cm x 29cm x 9cm.

Pentru copii nevăzători, aceste instrumente sunt foarte utile în îmbunătățirea coordonării văz-auz-mână și ajută la focalizarea privirii pe locul de unde vine sunetul. De exemplu, părintele sau terapeutul poate folosi unul din instrumente pentru a face copilul să mute privirea către locul de unde vine sunetul.

În cazul copiilor cu rest de vedere sau al celor cu sindrom Down sau autism, culorile puternice ale unora dintre instrumente ajută și la dezvoltarea coordonării oculo-motorii.

Când copilul dumneavoastră cântă la aceste instrumente, îl puteți ajuta să își formeze reprezentări auditive ale lor explicându-I cum se numește fiecare. Învățând la ce folosește fiecare obiect, copilul își va dezvolta și capacitatea de formare de concepte.

Nerecomandat copiilor sub 3 ani deoarece elementele mici pot fi înghițite.Promoții și reduceri