Home Instrumente de măsură Instrumente de măsură adaptate pentru nevăzători Termometru vorbitor de interior şi exterior, în limba engleză


Instruire pentru utilizarea tabletelor iPad de către nevăzători, pentru tablete cumpărate din magazinul Anjo (ședință de o oră)Configurare iPod nano achiziționat din alte magazine

Termometru vorbitor de interior şi exterior, în limba engleză
vezi imaginea întreagă


Termometru vorbitor de interior şi exterior, în limba engleză

 Preţ: 194 RON


Termometru vorbitor, cu voce în limba engleză, care poate fi aşezat pe o suprafaţă plană sau montat pe un perete. Este prevăzut cu o sondă cu cablu, pe care o puteţi plasa în afara casei pentru a citi temperatura din afară.
Termometrul are un ecran dublu, mare, pe care afişează temperatura înregistrată în încăpere şi pe cea de afară, înregistrată de sondă. Ambele temperaturi sunt citite şi cu voce.
Poate fi setat să anunţe temperatura automat la ore fixe şi îl puteţi chiar programa să citească temperatura la o oră aleasă de dumneavoastră, pentru a-l folosi pe post de deşteptător.
Aparatul poate citi temperatura în grade Celsius sau Farhrenheit, funcţie care poate fi controlată cu ajutorul unui buton.
Funcţionează cu 2 baterii AAA, incluse în pachet.
Garanţie 1 an. Garanţia nu include bateriile.


Descarcă manualul de utilizare (format .doc) (364,70 KB)
Ascultă vocea termometrului vorbitor de interior şi exterior (187,49 KB)