Home Telefoane mobile accesibile nevăzătorilor Telefoane mobile pentru nevăzători Instruire pentru utilizarea telefoanelor mobile de către nevăzători
Produse pentru nevăzători


Instruire pentru utilizarea telefoanelor mobile de către nevăzători feed

În această pagină este prezentată oferta de servicii de instruire pentru utilizarea telefoane mobile accesibile nevăzătorilor a S.C. Anjo Web Design S.R.L.

Telefoanele mobile iPhone, produse de Apple, sunt telefoane cu ecran tactil accesibile nevăzătorilor datorită cititorului de ecran VoiceOver preinstalat. Atunci când cititorul de ecran este pornit, gesturile folosite pentru a controla telefonul se modifică față de cele folosite de văzători, permițând nevăzătorilor să utilizeze cu ușurință aceste aparate. Telefoanele iPhone cumpărate din magazinul Anjo se livrează deja configurate pentru utilizarea de către nevăzători și includ o serie de aplicații specifice nevăzătorilor.

Serviciile de instruire se efectuează la sediul Anjo Web Design din București.

Pentru a comanda un serviciu, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a serviciului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe servicii de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate serviciile dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista serviciilor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista serviciilor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Urmați apoi pașii prezentați pe ecran până la finalizarea comenzii.Ordonează după:

Instruire pentru utilizarea iPhone de către nevăzători, pentru telefoane cumpărate din magazinul Anjo (ședință de o oră)

 Preţ: 35 RON

Instruire pentru utilizarea iPhone de către nevăzători, pentru telefoane cumpărate din alte magazine (ședință de o oră)

 Preţ: 40 RON

Instruire pentru utilizarea telefoanelor cu sistem de operare Android de către nevăzători, pentru telefoane cumpărate din alte magazine (ședință de o oră)

 Preţ: 40 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»
Rezultate 1 - 3 of 3