Home MP3 playere accesibile nevăzătorilor MP3 playere pentru nevăzători Instruire pentru utilizarea MP3 playerelor Apple iPod de către nevăzători
Produse pentru nevăzători


Instruire pentru utilizarea MP3 playerelor Apple iPod de către nevăzători feed

În această pagină este prezentată oferta de servicii de instruire pentru utilizarea mp3 playerelor Apple iPod accesibile nevăzătorilor a S.C. Anjo Web Design S.R.L.

Serviciile de instruire se efectuează la sediul Anjo Web Design din București.

Pentru a comanda un serviciu, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a serviciului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe servicii de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate serviciile dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista serviciilor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista serviciilor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Urmați apoi pașii prezentați pe ecran până la finalizarea comenzii.Ordonează după:

Instruire pentru utilizarea iPod Shuffle de către nevăzători, pentru playere cumpărate din magazinul Anjo (ședință de o oră)

 Preţ: 35 RON

Instruire pentru utilizarea iPod Shuffle de către nevăzători, pentru playere cumpărate din alte magazine (ședință de o oră)

 Preţ: 40 RON

Instruire pentru utilizarea iPod nano de către nevăzători, pentru playere cumpărate din magazinul Anjo (ședință de o oră)

 Preţ: 35 RON

Instruire pentru utilizarea iPod nano de către nevăzători, pentru playere cumpărate din alte magazine (ședință de o oră)

 Preţ: 40 RON

Instruire pentru utilizarea iPod Touch de către nevăzători, pentru playere cumpărate din magazinul Anjo (ședință de o oră)

 Preţ: 35 RON

Instruire pentru utilizarea iPod Touch de către nevăzători, pentru playere cumpărate din alte magazine (ședință de o oră

 Preţ: 40 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»


Afişează #  
Rezultate 1 - 6 of 6