Home MP3 playere accesibile nevăzătorilor MP3 playere pentru nevăzători Configurarea MP3 playerelor Apple iPod pentru utilizarea de către nevăzători
Produse pentru nevăzători


Configurarea MP3 playerelor Apple iPod pentru utilizarea de către nevăzători feed

În această pagină este prezentată oferta de servicii de configurare a mp3 playerelor Apple iPod pentru utilizarea de către nevăzători a S.C. Anjo Web Design S.R.L.

Playerele iPod, produse de Apple, sunt accesibile nevăzătorilor datorită cititorului de ecran VoiceOver preinstalat. Atunci când cititorul de ecran este pornit, în cazul iPod nano și touch, care au ecran tactil, gesturile folosite pentru a controla playerul se modifică față de cele folosite de văzători, permițând nevăzătorilor să utilizeze cu ușurință aceste aparate. Toate playerele iPod cumpărate din magazinul Anjo se livrează deja configurate pentru utilizarea de către nevăzători, iar cele iPod Touch includ și o serie de aplicații specifice nevăzătorilor preinstalate.

Serviciile de configurare a playerelor iPod se prestează doar la sediul Anjo Web Design din București.

Pentru a comanda un serviciu, urmaţi linkul cu numele acestuia. Se va deschide pagina de prezentare a serviciului, din care îl puteţi comanda apăsând butonul Adaugă în coş. Pentru a cumpăra mai multe servicii de acelaşi fel, modificaţi valoarea din câmpul Cantitate sau apăsaţi de mai multe ori butonul Adaugă în coş.

În momentul în care aţi adăugat în coş toate serviciile dorite, urmaţi link-ul Afişează coşul pentru a verifica lista serviciilor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Apoi, urmaţi link-ul Finalizare comandă pentru a putea completa datele de facturare şi livrare.

Utilizatorii de JAWS pot ajunge rapid la link-ul Afişează coşul apăsând Insert + F7 pentru a afişa lista link-urilor, iar apoi apăsând tasta A până la găsirea linkului. Apoi, apăsând enter vor ajunge la lista serviciilor aflate în coş. 

Completaţi datele de facturare şi apăsaţi butonul Continuă. Atenţie: câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Urmați apoi pașii prezentați pe ecran până la finalizarea comenzii.Ordonează după:

Configurare iPod Shuffle achiziționat din alte magazine

 Preţ: 35 RON

Configurare iPod nano achiziționat din alte magazine

 Preţ: 40 RON

Configurare iPod Touch achiziționat din alte magazine

 Preţ: 225 RON


  • «« Început
  • « Pagina anterioară
  • 1
  • Pagina următoare »
  • Sfârşit »»
Rezultate 1 - 3 of 3